Pasal Budak Buzy - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Pasal Budak Buzy

Blog ini sebenarnya merupakan sebuah blog peribadi seperti blog para blogger lain yang selalu berkongsi apa yang berlaku dalam kehidupan mereka. Tetapi saya sebagai penulis mengambil jalan untuk memaparkan tentang isu semasa,hiburan dan lain-lain info yang saya suka serta pelbagai lain informasi berguna untuk anda dan sesetengah entri adalah datang dari pendapat penulis sendiri dan sekali-sekala apa salahnya nak tulis artikel berbentuk gurauan. Saya juga ingin memohon maaf jika terdapat beberapa artikel@entri yang berunsur lucah, perkauman dan meloyakan.

Ada orang tanya 'kenapa "Budak Buzy"?' sejujurnya saya tiada jawapan yang tepat untuk soalan ini. Saya cuma boleh jawab, itu adalah perkataan pertama yang saya fikir ketika kali pertama menulis blog...hehe.. :)


Penulis takkan post artikel pasal politik...Politik adalah dilarang sama sekali...
Sesetengah posting/entri dalam blog ini mengandungi sedikit unsur lucah. Pembaca bawah umur 18 tahun dinasihatkan untuk tidak melayari blog ini atau membaca posting/entri tersebut.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.