Sediakan Tisu Sebelum Menonton Avengers: Endgame - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Selasa, 9 April 2019

Sediakan Tisu Sebelum Menonton Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

Tidak lama lagi Avengers: Endgame akan berada di pawagam. Pelakon, Mark Ruffalo pada Isnin (8/4/2019) lalu dijemput dalam rancangan temubual Good Morning America untuk filem terbaru Marvel yang akan menemui peminat.


Dalam rancangan tersebut Mark berkata,"Jangan lupa bawa satu kotak tisu,"  Katanya memberi gambaran seakan-akan Endgame akan menjadi satu episod yang cukup emosi untuk Avengers.

Dalam rancangan yang sama, Chris Evans juga bercerita tentang bagaimana suasana yang sungguh emosi pada hari terakhir pengambaran filem tersebut.

"Ini adalah hari yang sangat besar dalam hidup saya, ia akan mengikuti saya sehingga hari saya mati. Dan kalau kamu memikirkan tentangnya, rasanya mudah untuk menjadi emosi".
Sumber: ringkasan daripada People

1 ulasan:

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.