Lebih 2 Bulan Blog Terbiar - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Ahad, 1 April 2018

Lebih 2 Bulan Blog Terbiar

Rasanya sudah terlalu lama blog budak terbiar tanpa sebarang kemaskini kerana sibuk dengan komitmen peribadi. Banyak benda yang budak dah terlepas termasuk kontes giveaway, bloglist & lain-lain. Jadi, untuk mengelakkan blog terus terbiar begitu saja, apa kata budak tulis sedikit apa yang telah berlaku kepada budak(penulis) sepanjang dua bulan ini.

Dari awal tahun 2018 sampai sekarang,budak rasa inilah tahun yang agak mencabar kerana banyak dugaan datang menimpa sampai nak update blog pun takda mood. Selepas tamat pengajian pada 2017,kini budak seorang penganggur. Masih memikirkan apa yang nak dibuat. Pernah terfikir nak buat perniagaan kecil & jadi blogger sepenuh masa tapi internet macam siput...haha... Apa khabar rakan-rakan blogger sekalian.

2 ulasan:

  1. Welcome back Budak I 😉

    BalasPadam
  2. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.