Opening Fast & Furious 7 Yang Awesome - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Rabu, 6 September 2017

Opening Fast & Furious 7 Yang AwesomeAnda tak salah baca. Memang filem Fast & Furious 7 yang budak nak kongsikan. Walaupun filem francise ini sudahpun muncul dengan sequel ke-8, Fast 7 masih lagi menjadi sequel yang terbaik bagi budak. Yang paling budak suka ialah babak pembukaan Fast 7 yang sangat menarik. Sampai sekarang tak move on lagi dengan Fast 7..haha..

Dalam babak pembukaan tersebut, menampilkan Deckard Shaw(Jason Statham) berada di hospital melawat adiknya, Owen Shaw(Luke Evan). Untuk menunjukkan betapa 'badass'nya watak Deckard Shaw ini, pengarah James Wan menjadikan suasana hospital berkenaan bagai kapal karam kerana pertempuran Deckard dengan anggota polis. Lebih menarik babak ini dirakam dengan sekali 'take' sahaja tanpa 'cut'.


1 ulasan:

  1. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.