3 Laman Web Terbaik Untuk Dapatkan Bitcoin Percuma - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Khamis, 10 Ogos 2017

3 Laman Web Terbaik Untuk Dapatkan Bitcoin PercumaBitcoin semakin hari semakin mendapat perhatian ramai untuk dijadikan sebagai sumber pendapatan atas talian. Ini kerana bitcoin tidak seperti mata wang yang lain. Bitcoin hanya wujud secara digital. Malahan nilainya jauh lebih tinggi dari nilai US Dollar. 1 Bitcoin bersamaan dengan U$D3388 atau hampir RM14545. Angka ini dijangka akan terus meningkat kerana penggunaannya yang semakin meluas. Memang cukup lumayan bitcoin ni sebenarnya. Tak rugi untuk mencuba.

Jadi, kenapa tidak bertindak untuk kumpul bitcoin sekarang. Berikut adalah 3 laman web yang memberikan anda bitcoin/satoshi secara percuma.

1 Freebitco.in
Bitcoin boleh ditebus setiap satu jam menerusi jackpot dan jumlahnya bergantung kepada nombor(lucky number) yang anda peroleh.

Ciri-ciri tambahan untuk menambah bitcoin
- Hi-Lo Games
- Lottery
- Rewards Point Bonus(Claim prizes)
- Referral Bonus 

2 Bonus Bitcoin
Bitcoin boleh ditebus setiap 15 minit. Jumlahnya tidak tetap.

Ciri-ciri tambahan untuk menambah bitcoin
- Play Dice
-  Offers and Survey

3 Bitzfree 
Bitzfree adalah laman web mining.

Daftar secara percuma melalui link di atas.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.