Video Pembunuhan Ngeri 3 Guys 1 Hammer - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Khamis, 13 Julai 2017

Video Pembunuhan Ngeri 3 Guys 1 Hammer

Salah seorang mangsa pembunuhan


Jika anda pernah menonton video berdurasi lebih 7 minit yang berjudul 3 Guys 1 Hammer, anda pasti merasakan seperti dunia seolah-olah tiada lagi orang yang baik dan berperikemanusiaan.

Suatu ketika dahulu, viral sebuah video pembunuhan kejam yang dirakam dengan menggunakan telefon bimbit tersebut memaparkan 3 remaja lelaki Ukraine menyeksa dan membunuh seorang lelaki dengan menghentak tukul di kepala mangsa dan pemutar skru ditikam di perut. Kejadian ini berlaku pada tahun  2007. Akhirnya, video pembunuhan tersebut telah bocor di internet dan mereka ditahan polis serta didakwa di mahkamah.

Perbicaraan kes di mahkamah


Ketiga-tiga remaja ini telah dijatuhkan hukuman penjara. 2 daripadanya dihukum penjara seumur hidup dan seorang lagi dipenjara selama 9 tahun. Rupa-rupanya pembunuhan dalam video tersebut bukanlah satu-satu jenayah yang dilakukan mereka. Didapati mereka juga telah membunuh 21 orang dari 25 Jun 2007 hingga 16 July 2007. Kesemua mangsa adalah orang awam yang dipilih secara rawak untuk dibunuh. Terdapat 300 keping gambar dan 2 video bukti pembunuhan dibentangkan ketika perbicaraan di mahkamah. Untuk maklumat lanjut mengenai kes ini, anda boleh search sendiri di Google. Saya cuma nak cerita secara ringkas sahaja.

Video yang viral tersebut masih boleh didapati di dalam internet. Cuma ia bersembunyi disebalik deep website. Jadi, kalau anda cari guna Google memang anda takkan jumpa kerana Google telah menyekat video tersebut. Dengan sedikit kepakaran IT yang saya ada, saya telah melayari satu deep website dan berjaya menjumpai video pembunuhan ngeri tersebut. Kalau anda nak tonton boleh beritahu. Bila dah tengok jangan termuntah pula.

[PROMO] 
PES2017 free download: http://lynk.my/yWvg
Free Lecture notes: http://universitylecturenotes.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.