Seorang Ibu Jadi Popular Wajah Mirip Emma WatsonSeorang ibu bernama Kari Lewis menjadi bualan netizen selepas gambar-gambarnya tersebar di media sosial. Ini kerana Kari memiliki wajah yang saling tak tumpah seperti pelakon Hollywood, Emma Watson. Wanita berasal dari Indiana tersebut hanya kelihatan lebih kurus berbanding dengan Emma. 

Kari  memberitahu, dulu dia tidak menyedar wajahnya mirip dengan bintang berusia 27 tahun itu. Malah dia juga tidak kenal siapa Emma Watson. Sehingga pada tahun 2001, ada dua orang gadis remaja yang memberitahunya.

Sejak mengetahui akan kemiripan wajahnya dengan Emma. Kari mula bergambar sambil mengenakan cosplay@pakaian untuk watak yang dibawa oleh Emma dalam filem seperti Hermione dalam Harry Potter dan Belle dalam Beauty and The Beast.
[PROMO] 
PES2017 free download: http://lynk.my/yWvg
Free Lecture notes: http://universitylecturenotes.blogspot.com
Donate: http://bit.ly/2o5WIi7
Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

1 comments:

  1. nice :)
    salam perkenalan dan jemput datang ke blog saya missaziemah.blogspot.com :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.