Kedatangan Maria Ozawa di Kuala Lumpur jadi bualan peminat lelaki

Penuh berita di Facebook tentang kedatangan seorang pelakon yang berasal dari Jepun ke Kuala Lumpur. Memang hebat penangan wanita cantik ini.Mungkin ada yang tidak mengenali siapa sebenarnya Maria Ozawa tetapi yang lelaki pasti ramai yang tahu. Untuk pengetahuan anda, Maria Ozawa atau lebih dikenali sebagai Miyabi adalah bekas pelakon filem lucah yang terkenal di Jepun. Kini dia sudah bersara. Kehadirannya ke Kuala Lumpur dikatakan adalah untuk bercuti.

Selain itu, teman lelakinya, Jose Sarasola yang merupakan seorang chef dan juga seorang pelakon di Filipina turut memenaninya di Kuala Lumpur.

Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.
    Komen Budak Blogger
    Komen Budak Facebook

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.