Blog Budak Buzy tersimpan lebih 531 broken links

Broken link dalam blog Budak Buzy ada 531. Blog anda bagaimana? Kalau dah check, bolehlah buang broken link tersebut. terkejut tengok blog saya ada 531 broken link. Anda kena tahu,broken link ini boleh menjejaskan trafik blog.

Rupa-rupanya broken link ini datang dari profile Google plus lama yang saya sudah delete. Jadi, sekarang nak buat pembersihan blog secara besar-besaran..hehe..sekian..itu sajalah..hehe..


Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

2 comments:

  1. kat mana nak check tu.. risau takot bebanyakkss sanbat broken link hii

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.