Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Lama sudah budak tak dengar khabar berita dari blogger Hasrul Hassan lantaran sibuk dengan komitmen lain. Dan sekarang blogger ini telah membuka satu segmen khas untuk membantu blogger lain di luar sana untuk meningkatkan trafik blog. Budak ingin ambil peluang ini kerana sejak kebelakangan ini trafik blog tidak memberansangkan. 

Ok, berikut adalah langkah-langkah yang anda perlukan untuk menyertai segmen ini. Atau lebih mudah anda klik saja banner di atas.

  1. Peserta mesti ada blog, kalau tak ada blog macam join.
  2. Peserta wajib untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini. (Banner yang kat atas ni)
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Instagram HASRUL HASSAN (klik dan FOLLOW)


Selepas itu, sila tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen di blog post segmen tersebut. Anda perlu login akaun Facebook atau Google Profile untuk tinggalkan komen dan url blog post anda.

Dengan ini, budak ingin meroketkan trafik untuk:

Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

5 comments:

  1. Good luck budak busy! semoga trafik naik meroket hehe :)

    BalasPadam
  2. Ok .. terima kasih ye sbb sudi join segmen saya ..
    Moga adalah trafik blog meroket tu ye ...

    BalasPadam
  3. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.