Ramai yang join Lazada Brithday Blogger Contest



Sejak beberapa hari ni budak perasan nampaknya memang ramai blogger yang sudah menyertai satu contest yang dianjurkan oleh lazada sempena hari jadi Lazada yang ke-5. Mana tak nya, hadiah yang lazada tawarkan adalah berupa wang tunai. Kepada blogger yang belum lagi menyertai contest ini boleh berbuat demikian sekarang untuk kita tambahkan lagi persaing yang lebih sengit..hehe...Contest ini akan berakhir tak lama lagi. 

Budak dah pun buat satu entri untuk join contest ni, jadi jemputlah baca di bawah ini ya..budak buat simple je..

Untuk menyertai contest ini, anda perlu menulis sebuah entri berdasar apa yang pihak Lazada Malaysia mahukan. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan:

1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

3. The Article must contain screenshots and links to the Lazada product listing pages for the three products mentioned in point 2.b (the "Top Product Picks" post). 

4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 

5. Winners will be selected at random.

Jumlah hadiah wang tunai yang disediakan adalah bergantung kepada jumlah peserta.

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang syarat penyertaan >sila klik sini<

Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

6 comments:

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.