Justin Bieber berparti bersama 12 wanita di MelbournePenyanyi pop, Justin Bieber ketika ini sering terpalit dengan kontroversi. Baru-baru ini,di Australia. Bieber memarahi peminat hanya kerana tidak mahu bergambar dengannya.

Tempoh hari, Bieber dilihat berada di atas kapal layar mewah dengan 12 orang wanita cantik dan seksi. Menurut Daily Telegraph, Bieber ketika itu berada di Melbourne. Tambahan pula, Bieber sendiri yang memilih 12 wanita itu untuk menemaninya.
Dikatakan seorang model, Roze Cook dan juga penyanyi Nyssa Large adalah salah seorang dari 12 gadis yang diundang oleh Bieber.Menurut Daily Telegraph lagi, 12 orang wanita tersebut tidak dibenarkan menggunakan telefon sepanjang bersamanya di atas kapal layar tersebut. Dikatakan, mereka perlu mennyerahkan handphone mereka dan menandatangani satu borang khusus sebelum dibenarkan naik ke kapal tersebut.

"Bintang pop ini ada satu peraturan ketat ketika mengundang wanita, seperti menandatangani perjanjian rahsia dan menyerahkan handphone sebelum naik ke kapal layar," menurut seorang sumber.


Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

1 comments:

  1. tak minat dengan Justin bieber ni. banyak sangat kontroversi

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.