Jom sertai Lazada Birthday Blogger Contest



Hari tu budak terbaca satu pada sebuah blog dari seorang rakan blogger. Entri tersebut menulis tentang satu contest yang dianjurkan oleh Lazada Malaysia sempena ulang tahun yang ke-5. Setelah budak berfikir panjang, budak buat keputusan untuk menyertai contest ini. Lazada menawarkan hadiah yang cukup lumayan yang berupa wang tunai, sebab itu budak join..haha... ini pun adalah salah satu azam budak untuk tahun 2017, nak korek duit banyak-banyak.
Sekarang budak tengah nak siapkan entrinya dan hantar. Tapi sebelum itu, budak nak explain sedikit kepada anda yang mungkin belum tahu atau masih was-was nak join ke tak?

Untuk menyertai contest ini, anda perlu menulis sebuah entri berdasar apa yang pihak Lazada Malaysia mahukan. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan:

1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

3. The Article must contain screenshots and links to the Lazada product listing pages for the three products mentioned in point 2.b (the "Top Product Picks" post). 

4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 

5. Winners will be selected at random.

Jumlah hadiah wang tunai yang disediakan adalah bergantung kepada jumlah peserta.

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

Untuk maklumat lanjut sila >klik di sini<
Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.

7 comments:

  1. Cepat cepat lah join yaaaa kot menang kan rezekiiii :)))

    BalasPadam
  2. Menarik ni! okay nak join ah kalau macamni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. join...mana tau ada rezeki menang..hehe

      Padam
  3. good luck, makin ramai yang join makin up hadiahnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sbab follow..saya dah masukkan blog cik dlm bloglist saya...

      Padam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.