Giveaway dari Youtube



Selain blogger, budak juga merupakan seorang youtuber. Jadi, budak memang tahu sedikit sebanyak apa yang kita boleh jumpa dalam Youtube. Budak biasa tengok giveaway dianjurkan di blog. tapi kali ini ia bukan saja berlaku di blog tetapi giveaway juga ada di Youtube. Kalau bab benda-benda percuma budak memang hebat...hehe...


Di youtube, budak menyertai dua giveaway yang dianjurkan dari dua channel yang berbeza iaitu Giveaway Nation dan Giveaways. Kedua-dua channel ini menyediakan hadiah yang menarik untuk pemenang yang dipilih secara rawak antaranya seperti gaming laptop jenama Alienware,Razer Blade dan iPhone. Ini adalah giveaway international. Syarat untuk berpotensi dipilih sebagai pemenang tidak susah manapun.
Buat masa ni, budak sedang bertarung dengan youtuber yang lain untuk memenangi iPhone 7 dan gaming laptop Razer Blade. Anda boleh join kalau nak. Mana tau sekali join terus menang...Doakan supaya budak menang okay...





Share on Google Plus

Pasal Budak Buzy

Saya budak yang paling buzy dalam dunia ingin mengucapkan terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa melayari blog ini. Silalah tinggalkan komen supaya kita boleh bertukar maklumat dan berkongsi pendapat.
    Komen Budak Blogger
    Komen Budak Facebook

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.