Emma Watson kongsi tips kecantikan. Sapu minyak pada bahagian... - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Selasa, 7 Mac 2017

Emma Watson kongsi tips kecantikan. Sapu minyak pada bahagian...Kecantikan yang dimiliki Emma Watson memang tidakdapat  dinafikan. Dari usia muda hingga sekarang, Emma Watson kini menjadi antara pelakon wanita yang paling dikagumi dalam dunia Hollywood.
Berpewatakan pendiam, tak banyak cakap dan inspiratif membuatkan Emma sangat disukai oleh peminatnya. Baru-baru ini, bintang Beauty And The Beast ini berkongsi rahsianya menjaga kecantikan.Melalui satu temubual bersama Into The Gloss, wanita cantik berambut brunette ini memberitahu dia suka memakai bermacam-macam jenis produk penjagaan kulit dan rajin mandi. Tambahnya, dia mandi 3 kali sehari, menurut E! Online.

"Saya selalu mandi setiap hari. Mandi tidak membuat anda rugi, jadi saya selalu masa untuk itu. Saya juga selalu bermain telefon ketika mandi," katanya.

Emma juga menambahkan pelbagai aneka aromaterapi dalam mandiannya. Selain itu, Emma juga mengambil berat kadar nutrisi yang penting untuk kesihatan kulitnya. Wanita berusia 26 tahun ini juga menyapu minyak di bahagian sulit agar tetap lembab dan sihat.

2 ulasan:

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.